0
Brenda de Groot
Mijn favoriete meisjesnamen - paarse bloemen met groene achtergrond van gras, in Ubud, Bali
Inspiratie Life

Mijn Favoriete Meisjesnamen

Even dit voordat er misverstanden ontstaan: ik wil geen kinderen en zal ook nooit kinderen willen krijgen. Maar ja, dat betekent ook dat ik nooit een kind een naam kan geven. Dat vind ik eigenlijk superstom, want ik heb wél hele goede ideeën voor meisjesnamen (en nog wel meer namen trouwens, zoals voor honden, katten en hamsters). Ik verzamel ze in een Word-documentje, waar ze liggen te verstoffen in de map ‘Overig’. Zonde, dacht ik. En meteen daarna kreeg ik het idee om ze gewoon te delen met de wereld. Misschien dat het jou of iemand anders helpt, mocht je op zoek zijn naar een leuke naam!

Als je me persoonlijk kent en je ziet je eigen naam ertussen staan, dan komt dat waarschijnlijk omdat ik je een leuk persoon vind en hierdoor je naam ook leuk vind. Volgens mij is dit ook psychologisch te verklaren met een combinatie van het mere-exposure- en het halo-effectAnyway, beschouw het maar als een compliment 😉

Lijstje Favoriete Meisjesnamen

 • Ayla
 • Lieke
 • Indy
 • Julia
 • Juna
 • Yasmin
 • Marijke
 • Dana
 • Yana
 • Sterre
 • Suze

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd: wat zijn jouw favoriete meisjesnamen? En ben ik de enige die dit soort lijstjes op z’n computer heeft staan, of heb jij er ook een paar? Let me know, vind ik leuk! 🙂

Leuke meisjesnamen - Roze en paarse bloemen in Oostenrijk

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply